Hvordan administrerer eller sletter jeg en administratorkonto?
I enhver organisation er der mindst én person, der har administratorrettigheder. Med denne administratorkonto kan der tildeles rettigheder. Der kan være et vilkårligt antal administratorkonti i din organisation.
Hvordan administrerer jeg min egen konto?
Du kan administrere din egen administratorkonto via din personlige servicekonto. Log venligst ind på din servicekonto for at gøre dette.
Derefter finder du i det øverste hovedområde ved siden af konvolutten et hovedikon og dit navn. Brug pilen til at udvide menuen. Her finder du Min indbakke og Mit område. Vælg Mit område.
Under Mit område finder du flisen Min profil. Du kan klikke på overskriften for at komme til det pågældende område. Under Min profil kan du redigere dine egne oplysninger.
Hvorfor skal vores organisation have flere administratorer?
Wir empfehlen, dass jede Organisation mindestens eine weitere Person mit einem Administrationskonto für die Vertretungsreglung eingerichtet hat.
Kan jeg slette min administratorkonto?
Du kan selv slette din egen administratorkonto. Log ind på din servicekonto og klik på Mit område. Under fanen Administrer kont finder du funktionen Slet servicekonto. Det er dog kun muligt at slette kontoen, hvis der er en anden person i din organisation, der har administratorrettigheder. Vær opmærksom på, at det kun er din egen administratorkonto, der slettes.
Hvordan opretter jeg en ekstra administratorkonto?
For at oprette endnu en administratorkonto skal du først logge ind på serviceportalen med din egen administratorkonto. Klik derefter på Brugere og derefter på +Ny bruger. Her kan du vælge, om du vil oprette en medarbejder eller en administrator. Brug knappen med teksten Opret som yderligere administrator. Vær opmærksom på, at du til en administratorkonto skal angive et telefonnummer, hvor den person, du nu tildeler administratorrettigheder, kan kontaktes. Klik derefter på Gem for at afslutte processen.
Derefter modtager den person, som kontoen netop er oprettet til, et aktiveringslink.
Bemærkning
Aktiveringslinket er kun gyldigt i 14 dage. Når de 14 dage er gået, slettes personen igen og skal oprettes på ny.
Kan jeg ændre eller slette data?
Du kan ændre eller slette oplysninger om andre administratorer. Gå til afsnittet Administration og klik på Brugere. Herefter vises en liste over alle brugere. Find den ønskede person, og klik på navnet. Du kan ændre alle oplysninger samt tildelingerne af onlinetjenester og grupper.
Hvad kan jeg gøre?
Rediger: Klik på profilnavnet. Nu kan du redigere personens personoplysninger og den gemte e-mailadresse.
Slet: Hvis du markerer afkrydsningsfeltet foran navnet, kan du slette brugeren ved at klikke på knappen oven over tabellen. Den pågældende person modtager automatisk en e-mail, hvor vedkommende informeres om, at vedkommendes servicekonto er blevet slettet.